Как да украсим сватбата така, че тя да предизвика възхищението на гостите и младоженците? В това ще Ви помогнем ние и различните украси, с които разполагаме за всеки повод – сватба, банкет, юбилей, рожден ден… Нашата агенция има всички необходими производствени и технически възможности за осъществяване на най-ярките и смели идеи.

Ние можем да се погрижим за булчинският букет, бутониерата, оформлението на сватбения кортеж, украсата на залата с живи цветя, платове и други материали. С композиция от балони ще създадем позитивно настроение във всички гости, а сърце от балони ще разкаже за чувствата ви на вашата половинка. Спуснати от тавана балони ,плакати с пожеланията на гостите, свещи, цветни панделки ще придадат на интериора оригиналност и празничност.

Опишете вашата сватба и ние ще ви предложим варианти за оформление. Абсолютно всичко, от поканите до цветните композиции може да бъде изпълнено в избрания от Вас стил и цвят.

Всичко това ще бъде направено в съответствие с вашите желания и съответно бюджет.

[mks_button size=“large“ title=“Още снимки на нашите украси, можете да разгледате тук!“ style=“squared“ url=“https://www.facebook.com/svatbena.agencia.nina.style/photos/?tab=album&album_id=1199309090105850″ target=“_self“ bg_color=“#ce8e8e“ txt_color=“#FFFFFF“ icon=“fa-envelope-o“ icon_type=“fa“ nofollow=“0″]