Парк и Спа Хотел Екзотик е прекрасен избор за всеки, който търси съвременен лукс, спокойствие и безупречно обслужване. Разположен на 2 км от Пловдив, четиризвездният хотел съчетава комфорта на първокласен градски хотел с очарованието на планински курорт, за да предложи неповторими условия за почивка и бизнес. Парк и Спа Хотел Екзотик е разположен в живописен парк с площ от 17 дка, множество романтични алеи и приятни кътчета за забавление и отдих, както и прохладно езеро с водопад.

Елегантният ресторант на четири звездния хотел до Пловдив впечатлява с модерен и стилен интериор, отлична винена листа и богато разнообразие от специалитети от традиционната българска кухня, които гарантирано, ще задоволят всеки кулинарен каприз и предпочитание. На разположение са два просторни и функционално аранжирани салона, както и открита панорамна тераса, която внася романтика и свежест през топлите дни и вечери. Подходящ за сватбени тържества до 300 места. Залата се дели на две и може да се ползва и за по-малки тържества. Минимален куверт 35 лв. Комплекса разполага с басейн и изкуствено езеро, подходящи за ритуали на открито.

[mks_button size=“large“ title=“Свържете се с нас“ style=“squared“ url=“http://ninabg.com/kontakti/“ target=“_self“ bg_color=“#ce8e8e“ txt_color=“#FFFFFF“ icon=“fa-envelope-o“ icon_type=“fa“ nofollow=“0″]